Autocomplete

2 months 3 days ago - 2 months 3 days ago #330903 by galanopd
[#9037] Autocomplete was created by galanopd
Any idea why this doesn't work?

 

I am using this text field in a userlist seach parameters.

Edit: Search criteria is set to "Any", still no luck...
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

2 months 3 days ago #330914 by krileon
Replied by krileon on topic Autocomplete
Check that your query is even working to return results by testing in phpmyadmin directly. You'll need to replace the #__ with the table prefix and [value] with the value you're typing during this test, but will give you an idea of the expected results.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

2 months 3 days ago #330919 by galanopd
Replied by galanopd on topic Autocomplete
It works fine in Registration but it doesn't work in userlist

Please Log in to join the conversation.

2 months 3 days ago #330923 by krileon
Replied by krileon on topic Autocomplete
Was able to confirm it's not working on userlists. Have created a bug ticket to investigate and fix.

forge.joomlapolis.com/issues/9037


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
The following user(s) said Thank You: galanopd

Please Log in to join the conversation.

2 months 2 days ago #330941 by krileon
Replied by krileon on topic Autocomplete
This is now fixed in latest CB Query Field build release. Also fixed in CB Code Field for anyone using Code Autocomplete.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
The following user(s) said Thank You: galanopd

Please Log in to join the conversation.

2 months 2 days ago #330945 by galanopd
Replied by galanopd on topic Autocomplete
Perfect!
Updated and tested. Works fine

Thanks
The following user(s) said Thank You: krileon

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.386 seconds