[SOLVED] trying to replicate a login page.

3 months 2 weeks ago - 3 months 1 week ago #331311 by AlanJones
I have a bit of a weird request.
I have a site setup where an activity notification link (from email) will go to a login page with a system message to login (if the user isn't logged in).
If user logs in then it takes you directly to that notification... example link: www.firebrandchurch.com/firebrand-groups?action=activity&func=show&id=1586
It works great!

I'm trying to setup another website to give the exact same response (for those not logged in system message & login page) but I can't get it to evoke the login page... example page: www.grouplands.com/community?action=activity&func=show&id=134
It might have something to do with menu setup, but I can't figure it out.

Any ideas?

J: 4.2.3
CB: 2.7.4+build.2022.10.21.15.41.28.56bdcdeab
Auto Actions: 9.1.0
Activity:5.0.0

Own Your Own Community!

Please Log in to join the conversation.

3 months 1 week ago #331322 by krileon
Replied by krileon on topic trying to replicate a login page.
Check what Joomla menu item it's using and set that menu item access to Registered. That should trigger Joomla's access check.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

3 months 1 week ago #331324 by AlanJones
Replied by AlanJones on topic trying to replicate a login page.
That didn't do it... and the one that's working ( www.firebrandchurch.com/firebrand-groups?action=activity&func=show&id=1586) is set to public.
I also looked at CB Login modules to see if there were some there set to registered, couldn't find any.
It's probably something so simple. Any other ideas?

Own Your Own Community!

Please Log in to join the conversation.

3 months 1 week ago #331325 by krileon
Replied by krileon on topic trying to replicate a login page.
My best guess is maybe you used CB Auto Actions to configure a redirect to login. Menu item access is typically how this is accomplished though. CB Activity doesn't have anything built in for that nor is CB Login Module responsible. You have a login module on that page though so is sending them to the login page itself really necessary?


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

3 months 1 week ago #331326 by AlanJones
Replied by AlanJones on topic trying to replicate a login page.
Yea, I just really like the Please Login First system message. But it isn't really necessary... It just bugs me :)
OK, thanks Krileon - If if find it I will let you know here.

Own Your Own Community!

Please Log in to join the conversation.

3 months 1 week ago #331327 by krileon
Replied by krileon on topic trying to replicate a login page.
Appears you got it figured out? Your link redirects to login page and asks to login for me.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.232 seconds

Facebook Twitter LinkedIn