Changing bank details or payment method

4 months 2 weeks ago #330652 by Wortmann
Replied by Wortmann on topic Changing bank details or payment method
Here is the table _cbsubs_gateway_accounts
Are there any invalid entries inside?
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

4 months 2 weeks ago #330653 by krileon
Replied by krileon on topic Changing bank details or payment method
Please PM backend super user login credentials and will take a look. Will likely need to add some debug code to see what's triggering the issue. Your database looks ok to me.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

4 months 2 weeks ago #330658 by krileon
Replied by krileon on topic Changing bank details or payment method
Ok, it does look like there's broken/invalid database rows in _cbsubs_gateway_accounts. I've patched the error and only gateways with an ID of 1, 2, 7, and 6 are displaying properly. 1 row is completely broken and another isn't displaying at all. Looks like in your database that would be "test" and "Kreditkarte". Are you using either of those? If not I recommend deleting their rows in _cbsubs_gateway_accounts database table then checking if working fine now.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.195 seconds

Facebook Twitter LinkedIn