[SOLVED] CB Registration Emails in Plain Text only

2 months 2 weeks ago #330775 by krileon
Replied by krileon on topic CB Registration Emails in Plain Text only
The only reason for PHPMailer to switch the encoding to quoted-printable is if the email is too long, but your examples don't look long enough for that. This check is a simple preg_match. My guess is that REGEXP isn't working as expected in some situations. It's more complicated than just PHP version as again we've tested 8.0 and 8.1 working fine. We've also several other users here with it working fine.

However I don't see the need to investigate further right now when I have a pending MR with our PHPMailer completely removed from CB. Once released if issue persists we can look into this further to see what's causing this.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

2 months 1 week ago #330891 by krileon
Replied by krileon on topic CB Registration Emails in Plain Text only
A new CB build release is now available that completely removes CBs PHPMailer. CB now entirely uses Joomla's mailer for emails.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

2 months 1 week ago #330894 by HCAA
OK, that fixed it. We updated to the latest CB release, then updated the site to PHP 8.1 and ran a Registration test. The hyperlinks were properly formulated in HTML emails both to the registrant and the webmaster, and all the other portions of the registration process (an additional email with several hyperlinks) worked perfectly.

Thanks.
The following user(s) said Thank You: krileon

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.190 seconds

Facebook Twitter LinkedIn