problems with my pms open source and rc2

15 years 7 months ago #5048 by mrmailer
Ok, I have my pms open source installed and rc2.

I went to plugins and published
PMS MyPMS and Pro

and it says to
see tab manager: MyPMSPro: parameters
also enable PMS integration in Configuration/Integration

I see NOTHING under tabs related to pms.

Under configuration/plugins, all there is is:

Further settings: see plugins and tabs parameters. More settings are available in menu: Components / Community Builder / Plugin Management and / Tab Management. Each plugin and each tab can be edited and have its own parameters. Plugins and tabs must be published to be active.

nothing else.


The problem also is when I click on a user in frontend, then do messages/send private message

it takes me to default
private messaging: _PMS_SUBTITLE
not to sending a message to that user.

1.Why does it not take me straight to message for that user?
2.Why is it saying "_PMS_SUBTITLE"

??

Please Log in to join the conversation.

15 years 7 months ago #5079 by JoomlaJoe
Replied by JoomlaJoe on topic Re:problems with my pms open source and rc2
This is a bug that will be resolved in 1.0 STable release.

JoomlaJoe *The developer formally known as MamboJoe*
CB Core Team

Please Log in to join the conversation.

15 years 6 months ago #7968 by nethead
Replied by nethead on topic Re:problems with my pms open source and rc2
mrmailer wrote:

Ok, I have my pms open source installed and rc2.

I went to plugins and published
PMS MyPMS and Pro

and it says to
see tab manager: MyPMSPro: parameters
also enable PMS integration in Configuration/Integration

I see NOTHING under tabs related to pms.

Under configuration/plugins, all there is is:

Further settings: see plugins and tabs parameters. More settings are available in menu: Components / Community Builder / Plugin Management and / Tab Management. Each plugin and each tab can be edited and have its own parameters. Plugins and tabs must be published to be active.

nothing else.


Same Problem here. Is there any update, quick-fix or hack to fix this?

cheers,

nethead

Please Log in to join the conversation.

15 years 6 months ago #7969 by nethead
Replied by nethead on topic Re:problems with my pms open source and rc2
* DOH Double Posting *

Post edited by: nethead, at: 2006/03/09 14:45

Please Log in to join the conversation.

15 years 6 months ago #8375 by Chris H
Replied by Chris H on topic Re:problems with my pms open source and rc2
Same problem here.

Using 1.3 from 18 dec

Any fixes yet?

Ta.

Please Log in to join the conversation.

15 years 6 months ago #8379 by Marc72
Replied by Marc72 on topic Re:problems with my pms open source and rc2
I had the same problem but seems like it work now after I installed the mypms_enhanced version.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.229 seconds

Facebook Twitter LinkedIn