Problem with kunena plugin

5 years 8 months ago #277507 by huguy
Problem with kunena plugin was created by huguy
Hello,

I have some problem with the forum plugin
Link between cb fields and kunena fields seems to be broken since i've updated to CB 2.0.13 and kunena 4.0.9.

Fields impacted :
cb_gender
cb_birthdate
cb_location
cb_signature

Before the update all fields were working well.
Now even if i change in the profil, nothing change in the forum.

I check that :
- cb_forum plugin is published (field in profil associated)
- Kunena - Community Builder Intégration published

I don't know what to do.
Could you help me please ?

Regards

Please Log in to join the conversation.

5 years 8 months ago #277508 by kniggealfey
Replied by kniggealfey on topic Problem with kunena plugin
i have the same problems for signature but still dont know whats wrong

Please Log in to join the conversation.

5 years 8 months ago #277520 by huguy
Replied by huguy on topic Problem with kunena plugin
Any idea please

Please Log in to join the conversation.

5 years 8 months ago #277562 by huguy
Replied by huguy on topic Problem with kunena plugin
After some search and testing without success,
I finally decided to try to reinstall cb 2.0.12 (without uninstall 2.0.13)

And it works !!!
All the kunena fields are ok.

So something seems to be wrong in cb 2.0.13, or something in my configuration.

Please Log in to join the conversation.

5 years 8 months ago #277565 by kniggealfey
Replied by kniggealfey on topic Problem with kunena plugin
Ok i will make a backup and try it . Will give some Feedback later

Please Log in to join the conversation.

5 years 8 months ago #277575 by kniggealfey
Replied by kniggealfey on topic Problem with kunena plugin
Hey i tried it and yaaay it works. i dont know why but it does :D thx

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.209 seconds

Facebook Twitter LinkedIn