[SOLVED] Second language does not used in CB

5 years 7 months ago - 5 years 7 months ago #255218 by belotel
We have educational site in russian so we always used russian translation, Russian is set as site default language in J! settings.

I've just upgraded to 2.0.4, deleted old russian language pack from CB plugins,
installed fresh one compartible with CB 2.0, but still do not see any russian
translations.

Am I missing something obvious?

Please Log in to join the conversation.

5 years 7 months ago #255219 by nant
Replied by nant on topic Second language does not used in CB

belotel wrote: We have educational site in russian so we always used russian translation, Russian is set as site default language in J! settings.

I've just upgraded to 2.0.4, deleted old russian language pack from CB plugins,
installed fresh one compartible with CB 2.0, but still do not see any russian
translations.

Am I missing something obvious?


Did you install the one from:
www.joomlapolis.com/cb-solutions/languages

Please Log in to join the conversation.

5 years 7 months ago #255220 by belotel
Replied by belotel on topic Second language does not used in CB
I believe no.
The one I used I got from this link:
www.joomlapolis.com/index.php?option=com_mtree&task=att_download&link_id=1129&cf_id=34

File name is russian_cb201_utf8_rc1

Will try from your link, will report asap

Please Log in to join the conversation.

5 years 7 months ago #255221 by belotel
Replied by belotel on topic Second language does not used in CB
Great now It works.
It the plugins list I see that "old" Russian was names 'russian' while new, working one is 'ru-RU'.
The following user(s) said Thank You: nant

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.442 seconds

Facebook Twitter LinkedIn