[#2283] Joomla 1.6 + CB 1.4 Login problem

10 years 4 months ago - 10 years 4 months ago #152845 by SurfCitySue
[#2283] Joomla 1.6 + CB 1.4 Login problem was created by SurfCitySue
This is a new site running Joomla 1.6 and I have only chosen a template and installed CB 1.4RC so far. nothing else has been installed.

I am getting this error after step 2.8 of the Installation Guide...

"Session expired or cookies are not enabled in your browser. Please press "reload page" in your browser, and enable cookies in your browser. Please refresh/reload page before filling-in."

Please Log in to join the conversation.

10 years 4 months ago #152853 by beat
Replied by beat on topic Re: Joomla 1.6 + CB 1.4 Login problem
I just PMed you. Please contact me, I wish to troubleshoot and solve this issue.
Many Thanks :)

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in to join the conversation.

10 years 4 months ago - 10 years 4 months ago #152905 by SurfCitySue
Replied by SurfCitySue on topic Re: Joomla 1.6 + CB 1.4 Login problem
beat fixed it for me.

He had me change my server's timezone to the correct time zone. As per beat, I need to verify it works tonight from 10:00 PM till 12:00 AM as the server changes day of the month and I do not since I am 1 hour behind it's time zone.

Also Cache was turned off last night by me, which might have been a contributing factor to it's working status today.

In any case, thank you beat!

Please Log in to join the conversation.

10 years 4 months ago #152959 by SurfCitySue
Replied by SurfCitySue on topic Re: Joomla 1.6 + CB 1.4 Login problem
I had the same error this evening from sometime after 8:30 PM (might have been earlier,I didn't pay attention because I thought it would happen after 10:00 PM) up till 11:10 PM.

Please Log in to join the conversation.

10 years 4 months ago #153096 by SurfCitySue
Replied by SurfCitySue on topic Re: Joomla 1.6 + CB 1.4 Login problem
Same issue today after around 4:00 PM, still have the issue now and it is currently 6:20 PM. I will try to monitor tonight up till 12:00 AM.

Please Log in to join the conversation.

10 years 4 months ago #153155 by krileon
Replied by krileon on topic Re: Joomla 1.6 + CB 1.4 Login problem
Please check that the timezone configured within Joomla configuration is correct. It's likely the offset is incorrect causing sessions to expire at unexpected times. To test if this is the issue set the session duration to 999 and confirm if still expiring unexpectedly or not.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.435 seconds

Facebook Twitter LinkedIn