Progress Bar does not display in userlist

2 weeks 11 hours ago #316175 by endoc
The field progress bar is working properly (other than for some fields it shows the % and other fields not - which I cant figure out) in the profile, but it does not display at all in a userlist format. I have it set to "1 line with Title" in the both the profile and userlist parameters.

I was working with a prior CB version. I suspect it is a change following an upgrade.

Is this a known issue with a solution?
1 week 6 days ago #316195 by krileon
Seams to be working fine in my tests. Please note progress fields by default are only visible to moderators and a users self. Other users can't see someones profile progress. If you don't want that behavior edit your progress field and set "Private Display" to "Disable".


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.458 seconds

Facebook Twitter LinkedIn