CB Conditional build 2021.04.23 vs. 2021.07.12

1 month 4 weeks ago #325710 by fkrauth
Hi,
There is no auto action that changes the checkbox field.

Just to confirm: if a field is set to "required" but not shown because of a condition, it should not be validated as required, right?

Frank

Please Log in to join the conversation.

1 month 4 weeks ago #325713 by fkrauth
Hi!
I found the issue and solved it.
I used "not empty" to check the checkbox-field. That obviously worked (maybe because of a bug) until incl. build 2021.04.23.
I changed the test now to "equals to 1". Now it also works with build 2021.07.12.

Thanks!

Frank

Please Log in to join the conversation.

1 month 4 weeks ago #325716 by krileon
That should still be working. Have added a bug ticket to investigate and fix.

forge.joomlapolis.com/issues/8635


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

1 month 4 weeks ago #325717 by krileon
Ok, this is now fixed in latest CB Conditional build release. The PHP side condition for is empty/is not empty wasn't working correctly.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.141 seconds

Facebook Twitter LinkedIn