Subs Mod content not showing suddenly

11 years 7 months ago #116721 by Rapunzl
Subs Mod content not showing suddenly was created by Rapunzl
All of a sudden, my CB Subs module doesn't show any content. I haven't changed any settings. I upgraded to 1.0.3 to try to resolve with the same result. Earlier, it showed, but it doesn't now to public.

The content does show when logged in.

CB Subs 1.0.3

JP Hosting, so Joomla and PHP are up to date. :)

Post edited by: Rapunzl, at: 2009/11/12 16:43

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction

Please Log in to join the conversation.

11 years 7 months ago #116729 by krileon
Replied by krileon on topic Re:Subs Mod content not showing suddenly
Does the module show at all? or is it just an empty module? Edit your plans to check that they visibility is Public (Visible for Group (and above this group): parameter) and not Registered (Access tab). If the whole module is gone check if the module is set to display to the public and not registered only.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

11 years 7 months ago #116767 by Rapunzl
Replied by Rapunzl on topic Re:Subs Mod content not showing suddenly
I figured it out... disabled folder access.
[code:1]xml name cbfr_integrations_folderaccess<script type="text/javascript" src=" www.rapunzl.com/plugins/editors/jce/tiny_mce/themes/advanced/langs/en.js?version=152 ">_path1 is undefined. It is cbHideFields[28][0].[/code:1]

...but what does this mean?

Post edited by: Rapunzl, at: 2009/11/13 01:18

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction

Please Log in to join the conversation.

11 years 7 months ago #116770 by krileon
Replied by krileon on topic Re:Subs Mod content not showing suddenly
CBSubs FolderAccess? I don't recognize cbfr_integrations_folderaccess in the XML file and also searched the source. Am not sure where that is coming from. Looks like a custom field or something of the sort? Not quite sure what the error means either. :laugh:

Any further details in error log with debug mode on and maximum error reporting? If it is CBSubs FolderAccess are any folders being protected or is it simply installed/published?


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.524 seconds

Facebook Twitter LinkedIn