Updating CB and plugins with package

3 months 3 days ago #325415 by silverman1
Replied by silverman1 on topic Updating CB and plugins with package
But if I unzip it I can't install it as a package? Should I install from folder

Please Log in to join the conversation.

3 months 3 days ago #325424 by krileon
Replied by krileon on topic Updating CB and plugins with package
Just install CB itself from the /extensions/packages folder through Joomla. It's a Joomla package and will install fine there. That should allow the installation error message to output more clearly.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

3 months 2 days ago #325456 by silverman1
Replied by silverman1 on topic Updating CB and plugins with package
Still only get the same message:
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

3 months 1 day ago #325461 by krileon
Replied by krileon on topic Updating CB and plugins with package
You installed it with the package installer again. You need to unzip the file you downloaded from our downloads page. Next in the /extensions/packages folder you'll find CBs Joomla package. Install that though Joomla extension manager. This should help expose the error, but you should also be seeing whatever the error is in your web hosts error log.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

2 months 4 weeks ago #325482 by silverman1
Replied by silverman1 on topic Updating CB and plugins with package
Ok, now I understood.

When I do this the installation never stops. It looks like it's installing and the Joomla label is rotaing, but it never finishes. If I reload my browser after waiting 30 minutes or so, it says "Installation of the package was successful.". If I check the CB configuration it says that I have the new version. So I guess the installation was ok. I don't know why it gets stuck and never shows that the installation is complete.

Please Log in to join the conversation.

2 months 4 weeks ago #325493 by krileon
Replied by krileon on topic Updating CB and plugins with package
Sounds like there's a problem with your server then. Check your server error logs or contact your host if you're unsure how and review the error logs around the time of install attempt. Could be something as simple as mod_security triggering a false positive and blocking the install.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.211 seconds

Facebook Twitter LinkedIn