confirmlink in mail is only string and not a link

1 year 6 months ago #330315 by w13ear
Hi,

When I use the code [confirmlink] in the e-mail send to the user, there is only a vild text-string but not an active url.
How can I change this so that the user can use the active url in the e-mail to confirm the registration?

Thanks in advance.

Please Log in to join the conversation.

1 year 6 months ago #330319 by krileon
Enable HTML emails in CB > Configuration > Registration. Your email client should then convert it to a clickable link if that's supported by your email client. Alternative is you need to replace that in the email with actual HTML after turning on HTML emails.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.205 seconds

Facebook Twitter LinkedIn