[#6053] "No users in this list" -> click -> 404

4 years 2 weeks ago - 4 years 2 weeks ago #282815 by sekelfek
PHP 5.5.5
Joomla 3.5.1
CB 2.0.14

Hello,
when i search in a List and the result is "No users in this list", is the table hover click-function for this (non)result activ, and when click this (non)result search-entry, than click to a 404 Error Page.

Please Log in to join the conversation.

4 years 2 weeks ago #282892 by krileon
Replied by krileon on topic "No users in this list" -> click -> 404
Was able to confirm your issue and have created the following bug ticket for further investigation.

forge.joomlapolis.com/issues/6053


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.390 seconds

Facebook Twitter LinkedIn