New CB Users Marked "RequireReset"

1 year 1 week ago #306755 by krileon

Is there a quick modification we could apply to the CB files that will default this setting to no? It's been a bit disruptive for a few customers who aren't tech savvy. If I could tweak the php until the new release comes out that would be very helpful!

No, set it to No when you create a user. If it was set to Yes by accident then edit them and set it to No then save. That's all you need to do for now.

Also, for me, it does not go to the CB user details page, but locks people in the Joomla/K2 details - you get stuck in that page and cannot get out!

It's not supposed to. They should be stuck at Joomla profile edit until they change their password. They should be notified of this as long as your Joomla template properly outputs Joomla message queue.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
11 months 2 weeks ago #307116 by woood77
Hi I just wanted to check in since it's been a few weeks and see if a new version is close with a fix to default the change password to no?

It continues to be quite a problem for a few customers.

Thank you!
11 months 2 weeks ago #307136 by krileon
It has already been fixed to be default No. Be sure you've the latest build installed.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
11 months 1 week ago - 11 months 1 week ago #307155 by bins
I am on 2.2.1 (showing up to date) and it still defaults to 'Yes'.


Update:

Just dl'd and installed 2018.08.31.12.45.52.dfce9944e and it works.
The following user(s) said Thank You: nant
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.425 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn