Registration - reCaptcha hidden on Internet Explorer

2 months 8 hours ago #311362 by Matt2012
Latest version of Joomla / CB
Using CB AntiSpam

Works fine on Chrome etc.

The reCaptcha v2 simply does not show on IE.

On Chrome
www.awesomescreenshot.com/image/3927890/ccbf0b28a0aa010e71adfd05937cd63f

On IE
www.awesomescreenshot.com/image/3927896/fe306f13f6e7a69d95974e0f000f5467

Notice captcha line is there.
2 months 7 hours ago #311363 by krileon
By IE do you mean IE11 or Edge? IE is a dead browser. We do not test IE anymore. Edge, Chrome, and FF are all tested working. Try switching to default Joomla protostar template to see if your issue is a template conflict. Issue could also be due to out of date CB AntiSpam, what version are you using?


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.462 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn