Send Email function not working

1 week 5 days ago #316213 by krileon
Your server is running PHP 7.4.1. PHP 7.4 is not tested with CB. CB is tested working up to PHP 7.3.9. It's possible your issue is due to PHP version. The error doesn't make any sense unless some PHP behavior has changed, something is altering the POST data, or our PHPMail library is not compatible with PHP 7.4. Please downgrade your PHP to a supported version and retry. Have added a feature ticket for PHP 7.4 compatibility testing and fixing.

forge.joomlapolis.com/issues/7811


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
1 week 4 days ago #316225 by wowza2
You suspicions were correct: changed PHP to 7.2 and everything is working as it's supposed to.

Thanks for all your help.

g
The following user(s) said Thank You: krileon
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.437 seconds

Facebook Twitter LinkedIn