[SOLVED] Sending Email Failed!

4 months 3 weeks ago - 4 months 2 weeks ago #322916 by galanopd
Replied by galanopd on topic Sending Email Failed!
CB > Configuration > Registration->Registration Email Address was empty. I set an email address and again didn;t work. Joomlas Global Configuration email address works fine. It is already set to PHP Mail. As said before, Joomla is sending emails with no problem.

Please Log in to join the conversation.

4 months 2 weeks ago #322928 by krileon
Replied by krileon on topic Sending Email Failed!
Please enable debug mode and maximum error reporting then retry and provide any errors that output. I don't know what else to suggest. There's no reason PHP Mail usage shouldn't work if Joomlas is working.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

4 months 2 weeks ago - 4 months 2 weeks ago #322942 by galanopd
Replied by galanopd on topic Sending Email Failed!


In FF console I am getting:

  • JQMIGRATE: jQuery.fn.mousedown() event shorthand is deprecated
  • JQMIGRATE: jQuery.fn.keyup() event shorthand is deprecated
    console.trace() jquery.migrate.js:102:13
    jQuery 2
    migrateWarn
    name
    <anonymous> www.mypage.gr/component/comprofiler/lostpassword:89
    jQuery 2
    mightThrow
    process
  • JQMIGRATE: jQuery.fn.click() event shorthand is deprecated
    console.trace() jquery.migrate.js:102:13
    jQuery 2
    <anonymous> www.mypage.gr/component/comprofiler/lostpassword:89
    jQuery 2

  • Debugging the page (check the "sendEmail": 0,), showed:
    {
        "__default": {
            "session": {
                "counter": 9,
                "timer": {
                    "start": 1611930237,
                    "last": 1611940068,
                    "now": 1611940069
                },
                "token": "some token"
            },
            "registry": {},
            "user": {
                "id": 0,
                "name": null,
                "username": null,
                "email": null,
                "password": null,
                "password_clear": "",
                "block": null,
                "sendEmail": 0,
                "registerDate": null,
                "lastvisitDate": null,
                "activation": null,
                "params": null,
                "groups": [],
                "guest": 1,
                "lastResetTime": null,
                "resetCount": null,
                "requireReset": null,
                "aid": 0
            },
            "application": {
                "queue": []
            }
        }
    }

    Also 8 duplicates in db query.

    Nothng else came up

    Thanks
    Attachments:

    Please Log in to join the conversation.

    4 months 2 weeks ago #322948 by krileon
    Replied by krileon on topic Sending Email Failed!
    The mailer is acting as if no TO address was ever supplied. I don't know what to suggest. Something in your install is tampering with the mailer or something altering the forgot login process on one of its triggers. If CB Auto Actions is installed unpublish it as maybe one of your auto actions is breaking things.

    Please be sure your installation is synchronized as well. Run Synchronize Users within CB > Tools and be sure not to use Joomla user management or registration processes. Always use CB > User Management and CB registration.

    In FF console I am getting:

    Ensure the following is set within CB > Configuration > Integrations.

    jQuery: Yes
    jQuery Migrate: No


    Kyle (Krileon)
    Community Builder Team Member
    Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
    CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
    --
    If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
    --
    If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
    --
    Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
    --
    My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

    Please Log in to join the conversation.

    4 months 2 weeks ago #322960 by galanopd
    Replied by galanopd on topic Sending Email Failed!
    Here is more info...

    I have installed the same template with only CB on the same server (another location) in order to test. The problem appeared again.
    Both installations are on a server that is shared. I will call the hosting company on Monday just to be 100% sure it is not related to them.
    I don't know what else to think either...

    Please Log in to join the conversation.

    4 months 2 weeks ago #322961 by galanopd
    Replied by galanopd on topic Sending Email Failed!
    Can I overcome this "Error Your forgot login attempt has been blocked. Reason: Too many forgot login attempts." in order to check what s happening?

    Please Log in to join the conversation.

    Moderators: beatnantkrileon
    Time to create page: 0.470 seconds

    Facebook Twitter LinkedIn