[SOLVED] CBSUBS mailer stripping out absolute image urls ( converting to relative..) in t

1 month 3 weeks ago - 1 month 2 weeks ago #329837 by mikerotec
CB Paid Subscriptions: Edit Mailer [Subscription Expires Today] ...

(sigh) is it the editor that's doing this? Or something in the module. Of course it looks fine in the editor interface, but the actual EMAILS its sending out have no images! (I just got one today on one of my test accounts).

I paste the proper full links in and save, then when I re-open they are stripped out again to relative links. How can i get this to stop happening?

"Apply email/PM template" is set to No...

Any hints are much appreciated!

Please Log in to join the conversation.

1 month 2 weeks ago #329843 by krileon
That's your editor doing that. If using TinyMCE edit it within Extensions > Plugins and review its parameters carefully. My guess is it's the "URLs" parameter needing to be set to Absolute instead of Relative.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
The following user(s) said Thank You: mikerotec

Please Log in to join the conversation.

1 month 2 weeks ago #329852 by mikerotec
:) Thanks for the tip! TinyMCE is the Joomla default editor - and URLs are set to "absolute" in its configuration pages... - except not in the "administrators" usergroup set! ...those were somehow sitting at relative ( fixed now!)
The following user(s) said Thank You: krileon

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.141 seconds

Facebook Twitter LinkedIn