Creation date - bug?

15 years 6 months ago #24738 by towerone
Creation date - bug? was created by towerone
Hi, I have installed 1.5alpha2 and so-far-so-good. One minor irritation is that when a group is created it shows the creation date as "Created:0000-00-00 00:00:00". Possible bug?

Regards

Please Log in to join the conversation.

15 years 6 months ago #24746 by DavidF
Replied by DavidF on topic Re:Creation date - bug?
here happens the same, makes it kinda confusing...

update: The first group i created has the correct date, the new ones show just the 000...

Post edited by: DavidF, at: 2006/11/15 15:07

Please Log in to join the conversation.

15 years 6 months ago #24753 by Fluffy5
Replied by Fluffy5 on topic Re:Creation date - bug?
Yep, it's a bug. The date shows if you don't change the initial format (Y-m-d), that's why your first group displays the correct date while the others just get zeros. This will be fixed.

Please Log in to join the conversation.

15 years 6 months ago #24931 by desngkb
Replied by desngkb on topic Re:Creation date - bug?
Hi, just wonder has this bug been fixed? :woohoo: :P

Please Log in to join the conversation.

15 years 6 months ago #24934 by DavidF
Replied by DavidF on topic Re:Creation date - bug?
not yet - so leave the date format as it is and everything will be fine. Its annoying but rather an unusual date format than a lot of zeros...

Please Log in to join the conversation.

15 years 6 months ago #24958 by Fluffy5
Replied by Fluffy5 on topic Re:Creation date - bug?
No sorry, I haven't had time to fix this yet. The problem is that some people still have old versions of mysql (before 4.1) which means that I can't handle dates the way I usually do, or they can't use groupjive at all.

And David, "unusual date format"? It's the standard Swedish date format! "Unusual". Hmpf. ;)

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.183 seconds