Memberlist Issue

11 years 2 weeks ago #102011 by cajual
Memberlist Issue was created by cajual
Here is where my problem lies:
Admin > Components > Community Builder > List Management > [My User List](EDIT)

So here's the problem - My user list does not show to my registrants because I cannot add anything from the FIELD LIST to my COLUMNS. I click ADD and nothing happens. The only time I've seen this work properly is when I first seen it. I made some changes, clicked save... then this issue came up. I've tried to administer this through different browsers, but nothing has helped.

The components I am trying to add can be seen in the profiles so I know that is not the issue.

Any help is greatly appreciated.

EDIT: I've just also noticed that ANY ADD feature (Adding an element from one menu to another) doesn't work =( Is there a way to fix this? Hope nothing serious has happened.

Please Log in to join the conversation.

11 years 2 weeks ago #102012 by cajual
Replied by cajual on topic Re:Memberlist Issue
I've found out the problem.

I was using PHP 4 with my webhost. I switched to PHP 5 and it works perfectly now

Please Log in to join the conversation.

11 years 2 weeks ago #102340 by Filho
Replied by Filho on topic Re:Memberlist Issue
Hi cajual, so many thanks. Your solution solve same problem here. ;)

Please Log in to join the conversation.

11 years 2 weeks ago #102341 by cajual
Replied by cajual on topic Re:Memberlist Issue
No problem.

This issue was quite annoying. I wasn't able to find the information even using the search feature.

lol. Glad this helped!

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.418 seconds

Facebook Twitter LinkedIn