Can't seem to upgrade to newly created subscription plan

3 years 1 month ago #319913 by krileon
Does this happen for every user? or is this just happening for your user? Please PM backend super administrator login credentials and will take a look.

I don't see how this is even possible. A plan can not be in an Expire and Active state at the same time. It seams like purely a language string or display issue. My best guess would be one of the following language strings was changed.

Key: Active %s
String: Active %s

Key: Active, expiring on %s
String: Active, expiring on %s

Are you using any language overrides for either of the above?


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

3 years 1 month ago - 3 years 1 month ago #319939 by llau
Hi Krileon, it looks like it's happening for every user. I'm not using any overrides in CB.

Where would these language strings be located as I could not find those language strings you mentioned in the file: components/com_comprofiler/plugin/language/default_language/default_language.php

Could the reason be that I did not install the CB Subs Language plugin yet? I could try installing this plugin....perhaps?

Thanks!
V

Please Log in to join the conversation.

3 years 1 month ago #319940 by llau
Here's a screenshot of the html which shows the 2 classes:

Attachments:

Please Log in to join the conversation.

3 years 1 month ago #319945 by krileon
Very strange. I've never seen that happen. Please PM backend super administrator login credentials and will take a look.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

3 years 1 month ago #319996 by krileon
Ok, was able to duplicate your issue. Seams to be an odd display bug with free lifetime plans or lifetime plans in general displaying Expired like that due to not having an expiration date. Have added a bug ticket for further investigation and fixing.

forge.joomlapolis.com/issues/8121


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

3 years 1 month ago #319997 by krileon
Ok, this is now fixed in latest CBSubs build available now.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
The following user(s) said Thank You: nant, llau

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.302 seconds

Facebook Twitter LinkedIn