[SOLVED] subscription plugin not working properlly

2 months 4 weeks ago - 2 months 4 weeks ago #325433 by mcciamarketing
HI

mccia.org/demosite/login-link

i am using website here i am getting number of error like this : Error: Call to a member function get() on null: Table 'mcciaorg_newmemsf.#__cbsubs_subscriptions' doesn't exist

Can you please help me ?

Also i can not see the users in user management tabs on community builder
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

2 months 4 weeks ago #325434 by beat
Please never share login information publicly. Post edited. Our team will ask for login information if needed.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in to join the conversation.

2 months 4 weeks ago #325435 by beat
Looking at just your post above, your CB/CBSubs installation seems not complete.

Go to Community Builder / Plugins / Install & Update, then one by one first CB, then CB Paid Subscriptions, then other plugins click on theit "Installed" or "Upgrade" button to re-install. Watch for any red failed installations results.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in to join the conversation.

2 months 4 weeks ago #325436 by mcciamarketing
Replied by mcciamarketing on topic subscription plugin not working properlly
sorry i already did it but its not working properly

Can you check your side ?

Please Log in to join the conversation.

2 months 4 weeks ago #325437 by mcciamarketing

Please Log in to join the conversation.

2 months 4 weeks ago - 2 months 4 weeks ago #325438 by mcciamarketing
Replied by mcciamarketing on topic subscription plugin not working properlly
everywhere i got Table 'mcciaorg_newmemsf.#__cbsubs_plans' doesn't exist error can you please help me ?


Actual i try to installed one by one and i see CB Paid Subscriptions is failed for installation , you can see the details :

System Information
Joomla: 3.9.27
Community Builder: 2.6.0
PHP: 7.4.19
Database: mysql 5.5.5-10.3.29-MariaDB

Package
File: 000_cbplug_CBSubs_MAIN-4.5.2+build.2021.06.18.19.31.57.290c2a695.zip
Log:
500 - 


see the screenshot


www.awesomescreenshot.com/image/9792077?key=86a9169766eb16de5581426138052b64

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.238 seconds

Facebook Twitter LinkedIn