Install from Web

2 years 8 months ago - 2 years 8 months ago #295840 by krileon
Ok, sounds like mod_security maybe blocking you then. We don't throw a 403 in the web output for CB Package Builder. Have let Beat know so he can review the logs carefully.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
2 years 8 months ago #295845 by krileon
We were able to track down the issue and will be resolved for CB 2.1.3 release or next nightly. Anyone having issues with it not authorizing your domain just hang in there and we'll have it fixed soon in next release.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
The following user(s) said Thank You: sysopcrew
2 years 8 months ago #295895 by kommid
may be a nice feature, but using the joomla update system would have been much better imho...
2 years 8 months ago #295900 by krileon

may be a nice feature, but using the joomla update system would have been much better imho...

We do for CB it self. It's significantly too limited to be able to support our products beyond that. We have more control over our install from web. We plan to, eventually in the distant future, extend CB beyond Joomla as well so having our own install from web will ensure that functionality can work outside of Joomla. This also ensures our products don't get lost in a sea of Joomla extensions making it easier to find, install, or update them.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
2 years 8 months ago #296002 by sysopcrew
Feature request: An "Update All Installed Plugins" would be useful, instead of having to go through all the categories and update each plugin one at a time.

I've noticed that after clicking the red "Download and Update" button, it doesn't change that button to "Already installed" unless I update a second time, or refresh the entire Install from Web cache.

--
David Riviera
Oz Technology Company GBC
oztech.company/
2 years 8 months ago #296003 by sysopcrew
I think it's because I was browsing the categories after I updated one... then after I update the next, the previous one finally showed it updated.

What's happening:
1. Click "Download & Update" on a plugin.
2. It goes through the install process for that plugin, and the Install from Web is displayed below that. The red button remains for the one I just updated.
3. If I move on to the next one and update, the first plugin in item #1 is now marked correctly.

It's just a bit confusing to figure out the next red button to click if the one just installed is still red. Does that make sense?

--
David Riviera
Oz Technology Company GBC
oztech.company/
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.436 seconds

Facebook Twitter LinkedIn