[#2422] GroupJive 2.1: old bug back no edit of photos

11 years 6 months ago #157582 by jojo12
logo upload works! Logo change work too

image upload works!
But then:
I click the edit icon -> the edit window opens
I change caption text (or nothing), then click save -> "image not specified"

Please Log in to join the conversation.

11 years 6 months ago - 11 years 6 months ago #157585 by krileon
I see, was able to confirm. Will be fixing for 2.2. Bug ticket link found in previous reply.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

11 years 6 months ago #157587 by krileon
Fixed for 2.2, please see bug ticket URL below for quick fix patch (applied to Joomla root).

forge.joomlapolis.com/issues/2422


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
The following user(s) said Thank You: jojo12

Please Log in to join the conversation.

11 years 6 months ago #157594 by jojo12
patch works fine, thanks

Please Log in to join the conversation.

11 years 6 months ago #157621 by montana

krileon wrote: .

Click Next? There is no next, I don't understand your issue. Please provide further details.


here the screenshot;


you see >>start>prev 1 2 Next > End >>
i created two Categories but can not open the second even from "upper pull menu" or "under the

Please Log in to join the conversation.

11 years 6 months ago #157668 by krileon
Please ensure you're using GJ 2.1, I could not confirm your issue. I've created a bug ticket for further testing however at the below link.

forge.joomlapolis.com/issues/2427


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.210 seconds

Facebook Twitter LinkedIn