Conditions plugin

16 years 3 months ago #15130 by mikko
Replied by mikko on topic Re:Conditions plugin
I have a site that will go to testign phase sometime soon. This site will include conditions on a fresh install of CB 1.0. I will document here how it goes.

-mikko

Please Log in to join the conversation.

16 years 3 months ago #15490 by ralex
Replied by ralex on topic Re:Conditions plugin
really love this plugin in to work... but no luck until now... i've followed everything inside the instruction ... do i need to patch? from ur download section there is comprofiler.html.php and its already contained some modification ... the condition plugin installed smoothly ... pls help

Please Log in to join the conversation.

16 years 3 months ago #15495 by ginsu
Replied by ginsu on topic Re:Conditions plugin
I seem to have the same problem here.

I installed everything as insructed using the comprofiler.html.php file on the server.

However I can't get this thing to work. I have been trying to find the problem and I noticed that when I do a debug, the conditions table isn't queried. I have the plugin published but still nothing

I would appreciate any assistance

Please Log in to join the conversation.

16 years 3 months ago #15506 by ginsu
Replied by ginsu on topic Re:Conditions plugin
I have realised that the triggers are not firing.

Is there some setting I need to set to ensure that the trigger fires after the form is loaded.

All the code seem to be fine and I am almost sure that the patch is in the right place.

Please Log in to join the conversation.

16 years 3 months ago #15546 by mikko
Replied by mikko on topic Re:Conditions plugin
There are no settings. If the plugin is published and the patch is installed, it should work.

I am going to test phase with a site that has conditions some time during the summer. At that point all the problems should be resolved.

mikko

Please Log in to join the conversation.

16 years 3 months ago #15556 by emadyounis
Replied by emadyounis on topic Re:Conditions plugin
mikko,

first I want to thank you for taking the time to develop this plugin and answer pepole questions.
it seems that a lot of people are eager to have this plugin working and nobody is successful as of yet.
I would appreciate it if you could either zip your working files on the test site and allow us to download them, or if possible you could go through a new installation with your posted files and find out where the problem is.

thanks again and looking forward to your answer:)

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.428 seconds

Facebook Twitter LinkedIn