JCE Editor, CB, and Kunena signature problem.

6 years 7 months ago - 6 years 7 months ago #264588 by Madroth
I am attempting to integrate the JCE Editor, Kunena forums, and Community Builder. So far the integration has been seamless, but I have run into an issue with the Kunena forum signature and how CB seems to be setting the message. When I set the CB field to a simple Text Area type, it displays the text correctly.

However, when I set it to Editor Text Field it displays all associated code tags, so my instead of "Test" showing up in my Kunena signature, it shows "<p>Test</p>.

The reason for the utilization of JCE is to allow my members more options for their signatures, such as images. What would be the best solution to this issue?

PHP Version 5.3.29
CB Version 2.0.8
Joomla 2.4.1

No error messages or any visible incompatibilities.

Please Log in to join the conversation.

6 years 7 months ago #264612 by nant

Madroth wrote:
However, when I set it to Editor Text Field it displays all associated code tags, so my instead of "Test" showing up in my Kunena signature, it shows "<p>Test</p>.


Kunena does not support HTML for posts or signatures.
It has its own markup codes.

Please Log in to join the conversation.

6 years 7 months ago #264645 by Madroth
Replied by Madroth on topic JCE Editor, CB, and Kunena signature problem.
Ah, thank you for the response. I will inquire with the Kunena team to pursue the issue.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.176 seconds

Facebook Twitter LinkedIn