Another image upload problem

15 years 1 month ago #11047 by nickjo
Replied by nickjo on topic Re:Another image upload problem
Glad to hear that it worked :) Don't forget to remove the test admin account! Cheers -Nick

blwebsolutions.com

Please Log in to join the conversation.

15 years 1 month ago #12315 by wahba
Replied by wahba on topic Re:Another image upload problem
hey,

i am having the same problem... users were able to upload the photos as avatars before, but they are not able to now. I saw the solution to turn of the 404 SEF... however, this component is off and users can still not upload files.. have any other solutions been found????

thanks for your help
andrew
www.truetravellers.org

username: joomla
password: joomla

Please Log in to join the conversation.

15 years 1 month ago #12808 by ipporek
Replied by ipporek on topic Re:Another image upload problem
Encountering this problem too. But thing is it was working just yesterday. The only change to my site between yesterday and today was when I requested my webhost to change the permissions for components/com_joomlaboard to 777 so I could upload the view.php file which I had edited to cater for uddeIM. Could that have been the issue?

Please Log in to join the conversation.

15 years 1 month ago #12809 by ipporek
Replied by ipporek on topic Re:Another image upload problem
My webhost just confirmed with me that the folder permissions for images/comprofiler/ are still 755 and no change to the owner. So apparently that ain't the problem.

Post edited by: ipporek, at: 2006/05/16 06:45

Please Log in to join the conversation.

15 years 1 month ago #12995 by ipporek
Replied by ipporek on topic Re:Another image upload problem
Problem resolved. Apparently the folder permission had to be set to 777.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.415 seconds

Facebook Twitter LinkedIn