not registered yet? not showing up

14 years 4 months ago #18231 by dbrimer
not registered yet? not showing up was created by dbrimer
I'm fairly new to Joomla and CB but am good at following instructions. In the CB Login section of the Module Manager in Joomla, I have the radio button selected to "show" create account, as well as lost password. For some reason only the lost password link is showing up on my website. Is there something I'm missing here? Thanks for any help.

Please Log in to join the conversation.

14 years 3 months ago #18676 by adickt
Replied by adickt on topic Re:not registered yet? not showing up
i have the same problem, i have tried everything i know (ive used CB for over a year now) but cant get it to show up!

Please Log in to join the conversation.

14 years 3 months ago #18689 by nant
Replied by nant on topic Re:not registered yet? not showing up
adickt wrote:

i have the same problem, i have tried everything i know (ive used CB for over a year now) but cant get it to show up!


no need to cross post.

Joomla -> global configuration -> site tab -> allow user registration should be yes.

Please Log in to join the conversation.

12 years 3 weeks ago #79267 by YellowPixel
Replied by YellowPixel on topic Re:not registered yet? not showing up
Strangely enough what worked for me (Joomla 1.5 latest release of CB) was to select "hide" for create account link.

This is with Joomla registration turned OFF and CB registration On.

Odd, but it works.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.404 seconds

Facebook Twitter LinkedIn