[SOLUTION] Error 404 Login CB 1.1 Joomla 1.5 RC2

12 years 2 months ago #47790 by dodger34634634
No luck here :(

Any other suggestions?
12 years 2 months ago #47859 by BAKA
Your problem looks like a url rewrite issue.
Try disabling the URL REWRITE stuff in the system config or using APACHE MOD_REWRITE.

Try this:

208.109.250.186/~extreme/index.php?option=com_comprofiler&task=registers

If it works (it should) the component works ok.
But, definitly it is a rewrite issue. Disable it...
No links are working at all...:blink:

Good luck!
12 years 1 month ago #48801 by philgray
I believe there is a patch available for this problem but I have not been able to locate it. Any ideas?

I have applied BAKA's temporary fix which is working fine for now
(ie. Replacing [ name="return" value="' . htmlspecialchars( $login ) . '" ] with [ name="return" value="' . $login . '" ] on line #512 of "modules/mod_cblogin/mod_cb_login.php" )
12 years 1 month ago #48991 by gadgetdad
I too would like to download the patch. I tried the cb_logon fix but that didnt work. My URL redirect is off. Still get the error.
12 years 1 month ago #48992 by BAKA
What is the "cb_logon fix"? :dry:
Could you give us your joomla installation URL?
What kind of error happens? (sorry 4 my ugly english :whistle: )
12 years 3 weeks ago #51015 by divyatyam
Could you send me the patch too? Funnily enough, I dont have this problem when I test on my local machine. It only occurs on my site.

Thanks
Divya
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.425 seconds

Facebook Twitter LinkedIn