[Joomla 1.5RC3-FIX] Profile update cb.core foreach

12 years 11 months ago #47637 by balslev
Hi there,

I have a clean install of J1.5 and CB 1.1.

When I go to update my (admin) profile I get this:



(if the image doesn't show it's a message just above "Edit Your Details" saying that "Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /volume1/web/JoomlaSite/components/com_comprofiler/plugin/user/plug_cbcore/cb.core.php on line 240"

Thanks!

/Balslev

MOD NOTE:
CHANGED TITLE AND REPRODUCING ERROR IN TEXT HERE SO IT'S SEARCHABLE:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in
/var/www/main/components/com_comprofiler/plugin/user/plug_cbcore/cb.core.php on line 240


Look URL link to joomla core forum and instruction on page 3 of this thread for fix.

Post edited by: beat, at: 2007/10/16 23:38
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

12 years 11 months ago #47646 by Maultrommel
Replied by Maultrommel on topic Re:Profile update -> cb.core error
I can confirm this bug, happens to me as well, every time i try to change/update a profile.

Joomla 1.5RC3
CB 1.1

Please Log in to join the conversation.

12 years 11 months ago #47761 by DutchMan
Replied by DutchMan on topic Re:Profile update -> cb.core error
I have this bug to..

Joomla 1.5 RC 3
CB 1.1

Please Log in to join the conversation.

12 years 11 months ago #47781 by Bedo
Replied by Bedo on topic Re:Profile update -> cb.core error
same problem me too :(

joomla 1.5 rc3
cb 1.1

Post edited by: Bedo, at: 2007/10/12 21:31

Please Log in to join the conversation.

12 years 11 months ago #47858 by DutchMan
Replied by DutchMan on topic Re:Profile update -> cb.core error
DutchMan wrote:

I have this bug to..

Joomla 1.5 RC 3
CB 1.1

The strange thing, the above only happens to me on php5. I also installed CB on php4 and then this message doesn't appear. So, maybe it has something to do with php5?

Please Log in to join the conversation.

12 years 11 months ago #47933 by beat
Replied by beat on topic Re:Profile update -> cb.core error
It looks like user parameters API has changed since Joomla 1.5 RC2 despite API freeze.

As Joomla 1.5 RC3 has been released without Joomla Q&T WG, CB testteam has not been able to check the release prior to releasing.

Please log this as a bug in Joomla 1.5 Q&T Forum, the method JParameter::getParams has changed since 1.5 RC2, and is broken, so maybe it gets fixed for next RC4 ;) .

We recommend not using Joomla 1.5 RC releases for production sites for quite some more time. Simply check Joomla 1.5 Q&T forum to understand reasons for this.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.446 seconds

Facebook Twitter LinkedIn