SPANISH LANGUAGE FOR CB

11 years 11 months ago #52204 by vladsmart
Hola a todos :

Bueno al parecer, hay algunas personas interesadas en esta traducción por lo que he decidido adjuntar el fichero a este mensaje...

PERO !!

Quiero recordarles que se trata de una adaptación del fichero original ISO y no UTF del plugin español, no he inventado nada.. solamente he remplazado algunas palabras que me sonaban más a "spanglish" que a español. Faltaban muchos accentos por lo que también he decidido agregarlos así como algunas variables globales que no estaban definidas.
Hay que ver ahora que podemos tener un español levemente distinto uno del otro en función de nuestros lugares de orígen.
Por eso les invito si algo les suena "poco común" a abrir el fichero spanish.php y modificar lo que ustedes deseen. Es más fácil de lo que parece y la verdad que si lo hice yo lo puede hacer cualquiera.B)

Dicho esto muchachos, espero les sirva de algo y mucha suerte a todos... ;)

Attachment spanish-9476e29a9095e039a61c4c0712ec9f57.zip not found



Post edited by: vladsmart, at: 2007/12/11 11:23
Attachments:
11 years 11 months ago #52206 by vladsmart
suerte a todos !

Post edited by: vladsmart, at: 2007/12/11 11:31
11 years 10 months ago #53641 by robertop
Hola yo estoy interesado en ese archivo, te agradecere basta si me lo puede enviar mi correo es principeroberto@gmail.com
11 years 10 months ago #53698 by pabelzar
I'm getting mad with UTF or ISO encoding regarding CB.
Steps I follow:
- Download CB 1.1 latest version
- Install the component and the modules
- Then I try to install Spanish ISO plugin, since my page is ISO encoded, and I get the error:

" Input is not proper UTF-8, indicate encoding ! "

- The surprise: If I install a UTF spanish plugin, CB works with strange characters. But if I change from my browser to UTF, CB works completely fine but the rest of the page does not (since is ISO) :angry:

The xml installation file of the CB 1.1 states UTF encoding in the first line. :whistle:

What should I do? I use JOOMLA 1.0.13

Thanks in advance
:dry:

Post edited by: pabelzar, at: 2008/01/06 01:26
11 years 10 months ago #53714 by nant
The language encoding is set in your joomla language file (there should be an ISO string in there).
11 years 10 months ago #53741 by pabelzar
Thanks nant for the reply.
It's all iso. Well, except the sql collate and language that is set to utf by default.

I've tried several times reinstalling the whole joomla... and community builder only allows me to install spanish in UTF. But then I see strange characters as "Idioma Español para Community Builder (completo)."

Any idea? Perhaps the CB installer is UTF encoded by default?
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.437 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn