[#2119] Parent Plans

8 years 8 months ago #147619 by wysdesign
Yeah it defiantly worked in 1.0.3, after i upgraded it didn't work any more
8 years 8 months ago #147623 by llema
Yep. I just rolled back to 1.0.3 and it works fine. I will use this until confirmation that this bug has been fixed.
8 years 8 months ago #147642 by nant
[#2119] confirmed on my tests also - will be addressed in point release asap.
8 years 8 months ago #147702 by CrazyCarl
Same problem!

CC
8 years 8 months ago #147716 by CrazyCarl
Saving and editing does not work.

Setting up new sub plans right now. Any ETA on the update?

CC

Post edited by: CrazyCarl, at: 2010/12/03 21:33
8 years 8 months ago #148342 by krileon
This is resolved with release of CBSubs 1.1.1, please upgrade.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Templates - CBSubs - Hosting - Forge - Incubator - GroupJive
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM EST to 4:00 PM EST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.392 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn