Resend Activation URL Mod - Instructions

14 years 9 months ago #16788 by scottm
Hi,

Thanks for trying although its still not working, click resend and nothing. :(

and for the subject, it dosent save the text what i specify, it just reverts back to <

Oh well, i guess i will stop trying :S

Thanks

Scott

Please Log in to join the conversation.

14 years 9 months ago #16811 by moneybagsxp
Replied by moneybagsxp on topic Re:Resend Activation URL Admin Mod - Instructions
Did you define the language variables? Wow...surprised so quickly aborting! ;) Pretty simple mod, really...

I'm happy to see you through to resolution, if you'd like!

www.pixelchutes.com - Where every pixel matters.

Please Log in to join the conversation.

14 years 9 months ago #16849 by scottm
Hi,

yeah the language variable were inserted.

What now?

How come i have copied what you have done and its not working :(

Scott

Please Log in to join the conversation.

14 years 9 months ago #16854 by moneybagsxp
Replied by moneybagsxp on topic Re:Resend Activation URL Admin Mod - Instructions
scottm wrote:

Hi,

yeah the language variable were inserted.

What now?

How come i have copied what you have done and its not working :(

Scott


Well, in short, there was clearly some missing information from what I've posted and to where/how you copy and/or pasted. Such as the missing open tag for the JavaScript statement, though the ending PHP-tag was a nice catch on your part. Possibly my instructions are not clear enough??

It seems pretty simple, really...it sounds like it's a JavaScript error.

Open issues: (?)

1. You say you defined language vars, but yet they do not save? Please confirm.

2. You say you see resend, but clicking it does nothing.

2a. Do you see JavaScript error on the users page PRIOR to clicking resend? If so, what is it?

2b. Do you see JavaScript error on the users page AFTER clicking resend? If so, what is it?

Post edited by: moneybagsxp, at: 2006/07/10 21:59

www.pixelchutes.com - Where every pixel matters.

Please Log in to join the conversation.

14 years 9 months ago #16855 by moneybagsxp
Replied by moneybagsxp on topic Re:Resend Activation URL Admin Mod - Instructions
Also, just to throw this out there, you are using CB 1.0 Stable, correct?

www.pixelchutes.com - Where every pixel matters.

Please Log in to join the conversation.

14 years 9 months ago #17055 by scottm
hi, sorry it's taken so long for a reply.

ok, in answer to your questions

1. You say you defined language vars, but yet they do not save? Please confirm.


I'm not sure what you mean by this? I have saved them in the language file and they are there.

2. You say you see resend, but clicking it does nothing.


That is true, clicking the resend link does nothing.

2a. Do you see JavaScript error on the users page PRIOR to clicking resend? If so, what is it?


If i use IE this appears:

line: 348
char: 40
error: Syntax error
Code:0
Url: www.sitename.com/administrator/index2.php?option=com_comprofiler&task=showuser


No errors appear using firefox

2b. Do you see JavaScript error on the users page AFTER clicking resend? If so, what is it?


Using firefox i get this (i dont use IE as it isn't good)

Error: syntax error
Source File: www.sitename.com/administrator/index2.php?option=com_comprofiler&task=showusers
Line: 2, Column: 39
Source Code:
cbResendConfirmURL(this.parentNode.id, );
^

Also, just to throw this out there, you are using CB 1.0 Stable, correct?


Yep, thats correct.

Hope that helps

Scott

Post edited by: scottm, at: 2006/07/14 13:59

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.433 seconds

Facebook Twitter LinkedIn