css messed up?

10 years 4 months ago #105257 by PsYcHZ
Hi,

On the profile page of the users on my site, some how the code got messed up. I have little coding knowlage so please bare with me. Here is a screen shot of whats going on:


It apears that the white background isnt being displayed where the text is on the contact info and additional information tabs, but is working on the others. This is frustrating because the text is black and the background is also quite dark. I tried changing the color of the text, but that changes the color of the other tabs too, so it is white on white so that wont work. Any help will be much appreciated :)
10 years 4 months ago #105268 by Rapunzl
Are you still using CB 1.1? If so, please make sure you meet the minimum requirements and upgrade to CB 1.2.1.

As far as your CSS, use Firefox's Firebug addon or a similar browser website development addon to see which CSS item needs to be changed.

;)

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction
10 years 4 months ago #105342 by PsYcHZ
I do have 1.2.1
I also tried using firebug but havnt been able to fix the problem completely, as when i change the text color, it changes all of it. so the parts with a white background are unviewable.
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.419 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn