[CONFIRMED] Registration emails [PASSWORD]

12 years 2 months ago #43333 by beat
Was able to reproduce, confirmed. :(

[PASSWORD] is not substituted anymore in first email too.

Will be investigated.

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info
12 years 2 months ago #43776 by WebTrooper
Is there any progress on this? I'm having the same problem - joomla 1.0.13, cb 1.1, no comments or anything like that installed. I'm really kinda stuck on this, especially since there's no way to auto-generate passwords.

Thanks :)
12 years 2 months ago #44174 by diod
Same issues here, by upgrading from 1.0.2 to 1.1, no more password in the confirmation email :blink:
12 years 2 months ago #44204 by Spider666
Same problem for me...
12 years 2 months ago #44460 by amzen
Hello,

As [PASSWORD] seems to work for some users in the first confirmation email, (see post below) and it do not work in my Joomla upgraded site, I tried to completely reinstall my site from zero :
- Install Joomla 1.13
- Install CB 1.1
- Only the MySQL Database had been copied from my former site to this new site.
- I made the Check Community Builder Database

And the error still remain : In the user fills in registration email I always have [PASSWORD] instead of the right good password.

SO this error IS NOT linked to the upgrade of an older version.

Can someone for whom this problem was solved after the Check Community Builder Database inform me with his configuration : which version of Joomla ?
12 years 2 months ago #45170 by byzer
Hi,

I have the same issue with a clean install of Joomla 1.0.13 and CB 1.1

I have never been able to receive the password...

Is there a solution yet?? Thanks again

Byzer
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.487 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn