Security image does not load w/Captcha

13 years 7 months ago #48907 by Netscotty
Replied by Netscotty on topic Re:Security image does not load w/Captcha
I solved my problem with following hint:

go to your ..<your_joomla_instalation>../components/com_profiler/plugin/language/<your language>/<default_language.php>

check if there are blanks or additional lines after

?>

[=last line in your default_language.php/german.php/... file]

If so - delete them!

then the Images will show up correctly!

Hope this will help!

Greetings from Germany ;-)

Please Log in to join the conversation.

13 years 7 months ago #49468 by yandos
Replied by yandos on topic Re:Security image does not load w/Captcha
Hi all,
please don't flame my a$$ but i was searching forums for 2 dayz straight and found no answer.

i tried to remove all the crap from my language file but there was non.

i was looking for the missing tags in the language.php file but there were all there.

if i use the original language (default-english) it works great so the template is ok.

if i use my language file (hebrew.php) it dosn't work.

if i encode my language file (and - default or hebrew) to standart ansi they both work well, if i translate any of them as Unicode - non of them work...

does that mean that i can't install the captch on unicode? not likely i guess...will the 2.0 version will solve this??

i'm going crazy about this... HELP...::unsure:

i really think i went over all the posts... sorry if i steal the thread just don't wanna open a new one for same problem...
thanks.

Post edited by: yandos, at: 2007/11/05 18:42

Please Log in to join the conversation.

13 years 7 months ago #49471 by nant
if all other prerequisites are available (GD and freetype) then captcha 2.0 will solve this problem.

Post edited by: nant, at: 2007/11/05 18:57

Please Log in to join the conversation.

13 years 6 months ago #51315 by yandos
Replied by yandos on topic Re:Security image does not load w/Captcha
Well, it sure did ;)

Please Log in to join the conversation.

12 years 3 months ago #89883 by qrQq97y3P2yS
Replied by qrQq97y3P2yS on topic Re:Security image does not load w/Captcha
Ok...I am now stuck on this. Have read all the threads/topics and google'd the world.

Joomla 1.59
2.2 (compatible with CB 1.2 and above)
CB 1.2 RC 3

GD Support enabled
GD Version 2.0 or higher
FreeType Support enabled
FreeType Linkage with freetype
FreeType Version 2.3.5
T1Lib Support enabled
GIF Read Support enabled
GIF Create Support enabled
JPG Support enabled
PNG Support enabled
WBMP Support enabled

No images bing displayed in frontend or configuration page of backend.

Any ideas?

Thank you,

Trip

Trip-G Software

Please Log in to join the conversation.

12 years 2 months ago #92031 by RCheesley
Replied by RCheesley on topic Re:Security image does not load w/Captcha
I found this problem and it was due to the fact that I had index.html residing in the root of my Joomla! directory, which can break captcha.

I use this quite often when I am uploading a site or designing in a semi-live environment as a "holding page" until we go live.

Renamed index.html to oldindex.html and captcha started working again .... might be worth a shot :)

Ruth

Ruth Cheesley
Joomla Specialist
Virya Technologies Ltd.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.436 seconds

Facebook Twitter LinkedIn