Language file is not working

12 years 4 months ago #64910 by bbranta
Language file is not working was created by bbranta
I'm trying to create a language plugin for Portuguese. But it's not working, the language is not loaded.
I'm using joomla 1.5 with portuguese translation. I saw that community builder uses this variable $mainframe->getCfg( 'lang' ) to know what language file it should load, but this variable is NULL in my website.
Does anybody guess what my problem is?

THanks,

Please Log in to join the conversation.

12 years 4 months ago #64911 by nant
Replied by nant on topic Re:Language file is not working
Post your language file here for someone to test.

Please Log in to join the conversation.

12 years 4 months ago #64933 by 4creator
Replied by 4creator on topic Re:Language file is not working
Hi bbranta,

See my post for your reference. :)

Please Log in to join the conversation.

12 years 4 months ago #65523 by kevincam
Replied by kevincam on topic Re:Language file is not working
I too am using CB 1.2RC with Joomfish 2.0 Beta2 and plan to do a Brazilian Portuguese translation. But what should I name the language file. When I switch languages using the Joomfish module the CB stuff doesn't change, how does CB know what language to switch to, I'm assuming the language file must have to have some matching variable. Please help. Thanks.

Attached is the structure for my language file. I only translated two lines "First Name" and "Last Name" to make sure it would work but so far, it's now.

Attachment Portugues.zip not found



Post edited by: kevincam, at: 2008/06/13 10:40
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.414 seconds

Facebook Twitter LinkedIn