Cookies problem that isn't

12 years 3 months ago #106479 by dumarest
Cookies problem that isn't was created by dumarest
Hello all:
Thanks in advance for any assistance.

I'm running Joomla 1.5.12 and CB Subs 1.0.2 and CB 1.2.1 - all of which is the latest of everything as I understand it.

I've followed the instructions and now need to CLick on CB Paid Subscriptions. I get a cookies not enabled message - but when I check my IE Explorer - they are enabled.

Any suggestions as to how to solve this problem?

I do have screen captures for anyone who wants to review same.

Thank You

Post edited by: dumarest, at: 2009/07/29 17:56

Post edited by: dumarest, at: 2009/07/29 17:56
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

12 years 3 months ago #106501 by krileon
Replied by krileon on topic Re:Cookies problem that isn't
What browser is the problem occurring in? When is it happening? Is it only happening after installing CBSubs?


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

12 years 3 months ago #106518 by dumarest
Replied by dumarest on topic Re:Cookies problem that isn't
My apologies - The browser is IE 8 in compatability mode. I have also tried in Firefox with the same results.

I am trying to click on CB Paid Subscriptions when I get the error.

Please Log in to join the conversation.

12 years 3 months ago #106542 by krileon
Replied by krileon on topic Re:Cookies problem that isn't
Do you have the latest PHP5? Have you tried Joomla 1.5.13 (highly suggested you upgrade due to vulnerabilities)? Are you using a non-default Joomla backend template? If so revert to default template. Are you using an backend modules? If so disable them.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.189 seconds

Facebook Twitter LinkedIn