Trouble displaying Community Bulider!

12 years 6 months ago #133425 by esagic
Hello! I've installed CB 1.2.2 on my site. Trouble is in not displaying profile on a right way. Buttons are not there, instead of them are only linked text. I've tryed several things but no effect. Your help will be highly appreciated!:/

Please Log in to join the conversation.

12 years 6 months ago #133433 by ckayfish
Replied by ckayfish on topic Re:Trouble displaying Community Bulider!
No buttons, just text... hmmm. Who ever first said a picture is worth a thousands words was under estimating technology. Likely CSS related? Start by setting joomla and CB template to defaults. Follow the link in my signature to help troubleshoot. (<-- Everytime I ask someone to follow link in MY signature, I feel I'm taking credit that doesnt belong to me. I did not create this content, but it sure is usefull)

Tips for understanding and solving your issue - Props to Krileon for creating this.
My Opensource CB Plugins: Mutual Connections and MYCB Cookie available here

Please Log in to join the conversation.

12 years 6 months ago #133445 by esagic
Replied by esagic on topic Re:Trouble displaying Community Bulider!
Yewahhh, you're right for sure;) but... it's a fresh install off CB, everything is on default settings, there is no any issues in 'red' when I tested them in Tools section, everything seems to be OK...confusing:S

Please Log in to join the conversation.

12 years 6 months ago #133487 by krileon
Replied by krileon on topic Re:Trouble displaying Community Bulider!
Please provide and image or link to your issue; no one can develop a pictorial in there head as to what your exact issue is, thank you.

Likely a Joomla template issue, please try switching to default Joomla template and confirm if issue still present.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

12 years 6 months ago #133552 by esagic
Replied by esagic on topic Re:Trouble displaying Community Bulider!
OK! There is image...hope will help you make you're 'image'...;)
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

12 years 6 months ago #133599 by krileon
Replied by krileon on topic Re:Trouble displaying Community Bulider!

Likely a Joomla template issue, please try switching to default Joomla template and confirm if issue still present.

Again, please do as instructed. You appear to have a custom template which is likely the culprit.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.240 seconds

Facebook Twitter LinkedIn