[SOLVED] CB twitter connect: not connecting

9 years 10 months ago - 9 years 10 months ago #188742 by skit0
Replied by skit0 on topic Re:CB twitter connect: not connecting
I am having problems getting this Twitter and the FB connect to work,

I just installed the twitter connect
I'm running Joomla 1.5.20
Using the latest CB twitter plug in: plug_cbtwc_1.3
I'm Attempting to use on the default template for trouble shooting, with the error shown in the picture.

The app logs me into twitter, but not into my site after the error is shown

The template I'm using is a Lonex template, the error is different for the FB connect
As Shown Here In This Post
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

9 years 10 months ago #188780 by skit0
I finally solved this issue, after thinking over my last post, and reading through a few others, I inquired with my provider, who directed me to IP address that needed to be enabled though my back-end (self serve). I fixed all the errors that came up, while trying to connect through twitter and Facebook, I did this through the default template in order to see the errors so i knew which to enable, then once it was working switched back to the template of my choice, the mods still worked there, to my relief as I've had many problems with it. but I'm just glad this issue is solved.

I hope this post help someone else

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.147 seconds

Facebook Twitter LinkedIn