hvaing problem with the translation

10 years 11 months ago #143349 by masky007
Replied by masky007 on topic Re:hvaing problem with the translation
hello,

i did what you told me and we have some progress.
But now when i click on Profile i get BLANK PAGE :(


what could be wrong now?
Thanks!

i don't know who made the mk-MK package for joomla but for CB i am the translator :P
pozdrav do tebe ;)

Post edited by: masky007, at: 2010/10/04 00:46

Please Log in to join the conversation.

10 years 11 months ago #143469 by nant
Replied by nant on topic Re:hvaing problem with the translation
masky007 wrote:

i don't know who made the mk-MK package for joomla but for CB i am the translator :P


You might want to consider taking on the project manager position for this language on our forge as described here:

www.joomlapolis.com/component/option,com_joomlaboard/Itemid,38/func,view/id,138619/catid,131/

The forge area is here:
forge.joomlapolis.com/projects/lan-cb?jump=welcome

Please Log in to join the conversation.

10 years 11 months ago #143501 by masky007
Replied by masky007 on topic Re:hvaing problem with the translation
ofc i will but the translation is not yet finished nor tested.. despite that i have major problem now ..
the blank page - when we are here .. any ideas about that?
after all that i will post it in the official languages

Post edited by: masky007, at: 2010/10/05 15:37

Please Log in to join the conversation.

10 years 11 months ago #143518 by nant
Replied by nant on topic Re:hvaing problem with the translation
masky007 wrote:

ofc i will but the translation is not yet finished nor tested.. despite that i have major problem now ..
the blank page - when we are here .. any ideas about that?
after all that i will post it in the official languages

Post edited by: masky007, at: 2010/10/05 15:37


turn on joomla debug.
read our blank page FAQ article.

Please Log in to join the conversation.

10 years 11 months ago #143546 by masky007
Replied by masky007 on topic Re:hvaing problem with the translation
Ofc i did read the blank page FAQ. Nothing compares.. i googled 5 pages nothing...The page source with debugging ON gives completely NOTHING .. blank page there as well.. (actually only 3 blank lines in it)
ahhhh
and just for reminder i have 100mb of php memory limit.
I strongly belive the error somewhere in the translation but i cannot find it.. please for help

Post edited by: masky007, at: 2010/10/06 03:57

Post edited by: masky007, at: 2010/10/06 03:58

Please Log in to join the conversation.

10 years 11 months ago #143753 by kmilos
Replied by kmilos on topic Re:hvaing problem with the translation
You're missing the closing ");" in macedonian.php on line

if (!defined('_PROMPT_EMAIL')) DEFINE('_PROMPT_EMAIL','еМаил адреса'

As nant noticed before, you really should do more checking of your own work:

www.joomlapolis.com/component/option,com_joomlaboard/Itemid,38/func,view/id,141943/catid,131/

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.194 seconds

Facebook Twitter LinkedIn