login problems

5 years 11 months ago #275208 by krileon
Replied by krileon on topic login problems
When a users session expires they will no longer have access to private sections of the site. As a result Joomla will deny access as if the page doesn't exist (a 403). There's not much we can do to help you as you're on a massively out of date release of CB. I don't even have a CB 1.x dev install prepared anymore.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

5 years 11 months ago #275219 by naboman
Replied by naboman on topic login problems
I have seen the really problem:
when I'm login in backend, I try to login in frontend and I automatically logout and see this issue...

What can I do?

Please Log in to join the conversation.

5 years 11 months ago #275279 by krileon
Replied by krileon on topic login problems
CB does not handle the Joomla login session. Joomla does. Could just be a Joomla bug, but I've no idea what Joomla version you're on. Guessing by the version of CB your install is likely out of date though.


Kyle (Krileon)
Community Builder Team Member
Before posting on forums: Read FAQ thoroughly + Read our Documentation + Search the forums
CB links: Documentation - Localization - CB Quickstart - CB Paid Subscriptions - Add-Ons - Forge
--
If you are a Professional, Developer, or CB Paid Subscriptions subscriber and have a support issue please always post in your respective support forums for best results!
--
If I've missed your support post with a delay of 3 days or greater and are a Professional, Developer, or CBSubs subscriber please send me a private message with your thread and will reply when possible!
--
Please note I am available Monday - Friday from 8:00 AM CST to 4:00 PM CST. I am away on weekends (Saturday and Sunday) and if I've missed your post on or before a weekend after business hours please wait for the next following business day (Monday) and will get to your issue as soon as possible, thank you.
--
My role here is to provide guidance and assistance. I cannot provide custom code for each custom requirement. Please do not inquire me about custom development.

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.231 seconds

Facebook Twitter LinkedIn