[#5673] CB Forums plugin - missing fields

5 years 11 months ago - 5 years 11 months ago #275291 by gjschaller
[#5673] CB Forums plugin - missing fields was created by gjschaller
In the CB Forums plugin, for Kunena 3x (or better), I have noticed there is no option on the Forum side (not the CB side) for the following fields:

Forum Rank
Forum Posts
Thank Yous Received

Would it be possible to add these to the next release of the CB Forums plugin?

Thank you!

Geoffrey Schaller
Technical Officer
www.knightrealms.com

Please Log in to join the conversation.

5 years 11 months ago #275294 by gjschaller
Replied by gjschaller on topic CB Forums plugin - missing fields
I just caught up on the CB manual, and realized it explicitly notes these can't be mapped - is there a technical reason, out of curiosity?

Geoffrey Schaller
Technical Officer
www.knightrealms.com

Please Log in to join the conversation.

5 years 11 months ago #275295 by gjschaller
Replied by gjschaller on topic CB Forums plugin - missing fields
Comparing two sites:

Live (No Sidebar Change): www.knightrealms.com/forum/realizing-the-character-rules-questions/82958-november-errata.html

Test (Sidebar Substitution): template.knightrealms.com/forum/realizing-the-character-rules-questions/82958-november-errata.html

The Rank field doesn't quite sync up - a large number of users are coming up "Moderator" instead of their rank (Senior Boarder, etc.)

Geoffrey Schaller
Technical Officer
www.knightrealms.com

Please Log in to join the conversation.

5 years 11 months ago #275308 by nant
Replied by nant on topic CB Forums plugin - missing fields

gjschaller wrote: Comparing two sites:

Live (No Sidebar Change): www.knightrealms.com/forum/realizing-the-character-rules-questions/82958-november-errata.html

Test (Sidebar Substitution): template.knightrealms.com/forum/realizing-the-character-rules-questions/82958-november-errata.html

The Rank field doesn't quite sync up - a large number of users are coming up "Moderator" instead of their rank (Senior Boarder, etc.)


Do a Kunena -> Tools -> Sync Users


and see if this helps.

Please Log in to join the conversation.

5 years 11 months ago - 5 years 11 months ago #275365 by gjschaller
Replied by gjschaller on topic CB Forums plugin - missing fields
Unfortunately, syncing didn't do the trick.

+++

Also, I am running into an issue with the PM icon. I can get the icon to appear, but not the hyperlink for it. The code I am using is this:

<span class="kicon-profile kicon-profile-pm" alt="Click here to send a private message to this user.">[cb:userfield field="pm" /]</span>


EDIT: I got the PM to work with the following:

<a href="/component/uddeim/?task=new&recip=[user_id]"><span class="kicon-profile kicon-profile-pm" alt="Click here to send a private message to this user."></span></a>


Geoffrey Schaller
Technical Officer
www.knightrealms.com

Please Log in to join the conversation.

5 years 11 months ago #275380 by gjschaller
Replied by gjschaller on topic CB Forums plugin - missing fields
If it will help, I can give access to my test environment.

Geoffrey Schaller
Technical Officer
www.knightrealms.com

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.159 seconds

Facebook Twitter LinkedIn