Configuration page in CB blank

14 years 5 months ago #6808 by rhickers
Replied by rhickers on topic Re:Configuration page in CB blank
I had the same problem. I tracked it down to two calls to update_checker(), one in admin.comprofiler.html.php; the other in comprofiler.class.php. Commenting these two calls allowed my test instance to work.

My test instance is located behind a corporate firewall. I noticed a long time elapsed between clicking on the Config Mgr link and the display of the Config Mgr icon. Now it makes sense that something was timing-out and the code wasn't catching the failure.

Question for developers: Is it really necessary to check for updates with every single action? ;)

Please Log in to join the conversation.

14 years 5 months ago #6831 by joomward
Replied by joomward on topic Re:Configuration page in CB blank
rhickers, your tha man (or tha woman)!

I did the same and indeed, the problem was gone.
Shouldn't we enlist this as a bug to the CB team?

:woohoo:

Please Log in to join the conversation.

14 years 5 months ago #6833 by sheaver
Replied by sheaver on topic Re:Configuration page in CB blank
Do you know of any other outside calls.... I too am behind a firewall and commented out the two offending calls.

However, I am still experiencing the issues.... dammit

Great find though.....

Please Log in to join the conversation.

13 years 9 months ago #23216 by beat

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.450 seconds

Facebook Twitter LinkedIn