Inintial set up problems

12 years 4 months ago #73185 by comments
Inintial set up problems was created by comments
I have tried to use google and tried to figure this part out bt I can't and any help would be greatly appreciated. I am almost done with my site and I need help. I absolutely cannot figure out how to do this part:

8) Add a new user menu item for the comprofiler component
(this will be the users profile page).
For this, go to menu -> user menu, click New, select component,
then Community Builder (com_comprofiler), give a name and save.


I am fine up until here. I do not see an option from my Joomla 1.5 running in legacy mode to get to the comprofiler component. I can not see menu, user menu, to click new nad do the next steps. How do I find this? I have been looking but I cannot find it anywhere.

Exactly what do I click on (first to last step, or at least the first few). Please help me. Thanks.

Please Log in to join the conversation.

12 years 4 months ago #73188 by Rapunzl
Replied by Rapunzl on topic Re:Inintial set up problems
Log into administrator.
In the top menu, click on Menus, then User Menu.
This is where you click on the NEW button.

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction

Please Log in to join the conversation.

12 years 4 months ago #73414 by comments
Replied by comments on topic Re:Inintial set up problems
On the top menu bar I have these options:

* Site
* Menus
* Content
* Components
* Extensions
* Tools
* Help

When I click on Menus I get

Menu Manager
Menu Trash

Main Menu*

When I click on Menu Manager I get one option
"Main Menu"

When I do click on that I only can edit that menu.

When I try to create a new menu called "User Menu" (because that is all I can think to do) it does not give me those options such as "click New, select component, then Community Builder (com_comprofiler), give a name and save"

I am running in "Legacy: 1.0"

I do not know what to do?

Please help.

Please Log in to join the conversation.

12 years 4 months ago #73494 by Rapunzl
Replied by Rapunzl on topic Re:Inintial set up problems
You can put it in the main menu if you want... or create a new 'user menu' in the Module Manager with parameters set to be viewable only by registered members.

Jamie (Rapunzl)
Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read all CB Articles | Specially the FAQ | Help us help you
CB links: Subscribe to CB documentation | [url=http://www.joomlapolis.com/content/view/7363/37/
]Our templates[/url] | [url=http://www.joomlapolis.com/content/blogcategory/61/74/
]Paid Subscriptions[/url] | Get Hosting | Our Forge
Visit my CB Profile

My personal site Rapunzl's Reality always under reconstruction

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.415 seconds

Facebook Twitter LinkedIn