You are not authorized to view this page!

15 years 1 month ago #8767 by bradybd
Having a very bizarre problem and would love some help!

I have the proper CB configuration set for public profile access:

"Allow Access To: Everyone"

But, when a public user (i.e. unregistered user) accesses the profile, then clicks on the "Articles" tab and then clicks on an article title, they are greeted with the " You are not authorized to view this page!" message. This also occurs if the user attempts to click on a title from the "Blog" tab.

This problem does occur if the user is logged in.

Another quick note: All of the articles and mamblog entries are set to "Public." Furthermore, all of the articles are accessible on the frontend if you do not attempt to access them via the CB User Profile.

Any ideas why this is happening?

Thanks so much,

Brady


CURRENT INSTALL:

Joomla 1.0.7 stable
CB 1.0 RC2

Post edited by: bradybd, at: 2006/03/23 00:14

Post edited by: bradybd, at: 2006/03/23 00:19

Please Log in to join the conversation.

15 years 1 month ago #8783 by nant
Is the article viewable by PUBLIC?
Is the blog viewable by PUBLIC?
The CB setting only applies to the profile page not the rest of joomla.

Please Log in to join the conversation.

15 years 1 month ago #8786 by bradybd
Replied by bradybd on topic Re:You are not authorized to view this page!
Yeah, both the blog and article are set to PUBLIC access.

Very weird, huh?

Thanks,

Brady

Please Log in to join the conversation.

14 years 8 months ago #19599 by pobeln
I have the same problem with my mamblog tab. I get the message " You are not authorized to view this page!" when I try to access my blogs from the CB tab and from a module, but it works ok when I access the blogs directly to the mamblog component.

Please Log in to join the conversation.

14 years 8 months ago #20005 by slinky
I just installed the latest cb and the cb author bot and clicking on the author link to view a profile I get the same error message.

Please Log in to join the conversation.

14 years 6 months ago #23071 by pravin
i am having the same problem...any one?

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.423 seconds

Facebook Twitter LinkedIn