Problem with Remember me in CB login

12 years 2 months ago #44970 by p999
Hey, that’s nailed it.

CB login takes a click to another page before it recognises a user is logged in, but I guess that has been addressed.

Thanks for the fantastic response (as always)
12 years 1 month ago #46138 by Syska
I thought I had the same issue ... but not ...



[code:1] if ( count( $messagesToUser ) > 0 ) {
if ( $resultError ) {
echo "<div class=\"message\">".$resultError."</div>";
}
echo "\n<div>" . implode( "</div>\n<div>", $messagesToUser ) . "</div>\n";
} elseif ($resultError) {
echo "<div class=\"message\">".$resultError."</div>";
} else {

cbRedirect( htmlspecialchars_decode($returnURL) ); // here i had to decode the special chars ....
}[/code:1]

htmlspecialchars_decode was needed as "&" was written as "&" in the URL ....

Like this:
http://localhost/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1
12 years 1 month ago #46160 by beat
This last one is not the remember-me issue, but a bug-workaround for a Joomla 1.5RC2 issue. ;)

Beat - Community Builder Team Member

Before posting on forums: Read FAQ thoroughly -- Help us spend more time coding by helping others in this forum, many thanks :)
CB links: Our membership - CBSubs - Templates - Hosting - Forge - Send me a Private Message (PM) only for private/confidential info
12 years 3 weeks ago #48328 by bdillard
I can't emphasize enough how thankful I am to beat. This has been an ongoing and very frustrating issue, and this fixed the problem. We need to flag this or something because this is a common issue and most people are not getting answered when they ask abut the login issues.
11 years 11 months ago #51041 by mperdue
beat wrote:

Yes, a known problem of Joomla 1.5 RC2.

We are working at a workaround in CB login module and sent info to Joomla before 1.5 RC2 was published....


I'm having this problem with RC3. Does anyone have an update on the status of a fix for this?

Mario
11 years 10 months ago #53331 by franov
Hi!
I've the same problem but with Joomla 1.0.13...I use CB to manage SMF 1.1.14 together with the site and it works just fine as far registration, login and logout are concerned...but if I try to login with "remember me" checked...it won't remember me if you let the session expire or close and open again the browser...I'm getting crazy for this issue...do you have any idea on how to fix it?
Thank you very much!
Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.437 seconds
Facebook Twitter Google LinkedIn