Simplified Chinese Language (UTF-8) for CB 1.1

13 years 8 months ago #45210 by bloghk
Hi all,

Based on mikeho1980 version further modified. (Thanks mike!)

UTF-8 encoding for CB v1.1.



Attachment plugin_1_1_simplified_chinese.zip not found

Attachments:

Please Log in to join the conversation.

13 years 8 months ago #45214 by nant

Please Log in to join the conversation.

12 years 3 months ago #86596 by bofan
I'm really late on this topic, and if I sound like I don't know what I'm talking about I don't. Last week I was an absolute novice. I am interested in making it possible for users to post in multiple languages, notably East Asian and European. After playing with CB 1.2RC4 and some of the compatible components I'm a bit at a loss.

Testing I found that an article in simplified Chinese published to the front page comes out as gibberish. When using Agora and JoomGallery, the results of inputted text seem fine. I don't really understand databases but I was able to see that Agora and Joom both use utf-8 unified or general collation. It looks like the CB stuff uses a Latin1_Swedish_ci.

I think my question is, if I use a utf-8 plug-in (and is there one for 1.5) will that solve this problem or am I way off base? I'm not talking about a translator. I'd like original text whether inputted by me or a user to stay orginal (in articles, blogs, forums, and everywhere else).

Hope I'm not asking too much. Thanks for any feedback.

Please Log in to join the conversation.

11 years 10 months ago #102142 by jutaria
Hi

i downloaded the plugin, when i tried to install the plugin undet Joomla,
error msg "Error! Could not find a Joomla! XML setup file in the package."

what can i do?
pls help me..:silly:

Please Log in to join the conversation.

11 years 10 months ago #102145 by jutaria
Hi

i downloaded the plugin, when i tried to install the plugin undet Joomla,
error msg "Error! Could not find a Joomla! XML setup file in the package."

what can i do?
pls help me..:silly:

Please Log in to join the conversation.

11 years 10 months ago #102146 by jutaria
Hi

i downloaded the plugin, when i tried to install the plugin undet Joomla,
error msg "Error! Could not find a Joomla! XML setup file in the package."

what can i do?
pls help me..:silly:

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.447 seconds

Facebook Twitter LinkedIn