No Modules display in Profile View

12 years 11 months ago #79676 by mogaka
No Modules display in Profile View was created by mogaka
Hello;
I am using Joomla! 1.5.7 in legacy mode with Joomla! SEF/SEO activated. I am also using CB1.2RC3.

I have recently been cleaning up my site and reconfiguring menu items and moving them around. However, now I do not get any modules to display in the CB profile views, even when the modules are activated and set to display in the profiles. I have tried to set and reset but nothing doing.

I'm stumped. Has anybody had a similar situation? And what to do?

Please Log in to join the conversation.

12 years 9 months ago #83693 by kostasp
Replied by kostasp on topic Re:No Modules display in Profile View
I have almost the same problem with my friend mogaka.
I have CB 1.2 RC3 installed and integrated with Fireboard. The problem appeared suddenly as I was changing some parameters at CB general congiguratiom settings. I remember that after apply, the page delayed to refresh unusually and then the problem started.
I can't see any modules at CB registration page, and also at user login page (when I try it from Fireboard ),and at "lost password" page of CB.

The errors I get are these :




Please help:(
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

12 years 9 months ago #84085 by jerryleelewis
Replied by jerryleelewis on topic Re:No Modules display in Profile View
:(

same here

Using Joomla 1.5.8 und CB RC4

Modules where only in Profil when i set too all if i want to only view in the Profile page -- no Module will shown !!!!!!

i found out that when come from the userlist the Module will shown there ????

Please anyone

Post edited by: jerryleelewis, at: 2009/01/04 13:57

Please Log in to join the conversation.

12 years 9 months ago #84615 by Grahame
Replied by Grahame on topic Re:No Modules display in Profile View
Have the same problem here too!
I created a second user list with links to it, had it working fine, then I deleted the original user list and now the user profiles do not view and the registration page doesn't view either. So I uninstalled CB then reinstalled it - but still the user list and registration page do not view.

Please Log in to join the conversation.

12 years 9 months ago #84620 by ckayfish
Replied by ckayfish on topic Re:No Modules display in Profile View
I suggest:

1) deleating the/all Menu links for the CB component.
2) removing all menu links from CB from trash.
3) Create 1 and only 1 meny link to CB [User Profile (mandatory!)]
4) Select this menu item in the modules you want to display
5) Ensure you never create any other menu link to the CB User Profile

Tips for understanding and solving your issue - Props to Krileon for creating this.
My Opensource CB Plugins: Mutual Connections and MYCB Cookie available here

Please Log in to join the conversation.

12 years 9 months ago #84705 by Grahame
Replied by Grahame on topic Re:No Modules display in Profile View
I have done the following:
1) deleating the/all Menu links for the CB component.
2) removing all menu links from CB from trash.
3) Create 1 and only 1 meny link to CB [User Profile (mandatory!)]
4) Select this menu item in the modules you want to display
5) Ensure you never create any other menu link to the CB User Profile

And it still does not work.

I then uninstalled CB completely and dropped all CB tables from database. I then installed CB fresh, and it still does not show the registration page or user profiles. this is strange as CB was working fine and suddenly this happens???

Please Log in to join the conversation.

Moderators: beatnantkrileon
Time to create page: 0.204 seconds

Facebook Twitter LinkedIn